Τα δεδομένα στα τηλεοπτικά για τον Ολυμπιακό στην Α2 και το Κύπελλο

Aυτά είναι τα δεδομένα για την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού που θα αγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα της Α2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Τα δεδομένα στα τηλεοπτικά για τον Ολυμπιακό στην Α2 και το Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός από φέτος, αφού επέλεξε τον υποβιβασμό, θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ Ανδρών και, φυσικά, στην Euroleague.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague δεν άλλαξε κάτι ούτε θα… αλλάξει για την επόμενη τετραετία, παραμένουν στη Nova.

Στην Basket League όμως τι ισχύει; Δύο ΚΑΕ έχει η Cosmote TV, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ενώ οι άλλες 12 λογικά θα παραμείνουν στην ΕΡΤ.

Η οποία ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα να μεταδίδει αγώνα επιλογής της, μια στο τόσο, όχι μόνο από την Α2, αλλά και από το Κύπελλο. Αν θα ζητήσει από την ΕΟΚ τον Ολυμπιακό, και… μόνιμα, είναι άγνωστο προς ώρας.

Και οτιδήποτε θελήσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει, ας πούμε να πουλήσει (π.χ. στο One) τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων που θα δώσει στην Α2 στο ΣΕΦ, θα πρέπει να λάβει την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ακόμη και για τα διαδικτυακά δικαιώματα, πάλι με άδεια από την ΕΟΚ πρέπει να γίνει, όπως έγινε πέρυσι με τον Ηρακλή και τον Ιπποκράτη Κω.

Πηγή: digitaltvinfo.gr