Μπάσκετ: Το ιστορικό Παγκράτι ξανά στην Α2!

Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στα σαλόνια της Α2 κατηγορίας.

Μπάσκετ: Το ιστορικό Παγκράτι ξανά στην Α2!

Το ιστορικό σωματείο του Παγκρατίου με επίσημη τοποθέτησή του αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ για συμμετοχή της ομάδας στην Α2 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου του Α.Ο Παγκρατίου γράφει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου ύστερα από την επίσημη πρόσκληση της ΕΟΚ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως αποδέχεται την πρόσκληση της συμμετοχής.

Η απόφαση αυτή, που λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης προς την ιστορία του σωματείου αλλά και προς την αναγκαιότητα διατήρησης πλήρους αξιοπιστίας προς κάθε τρίτο, κατέστη εφικτή ύστερα από την πολύ σημαντική συμφωνία που επήλθε μεταξύ της διοίκησης του ΑΟ Παγκρατίου και του κου Νικόλαου Α. Μακρόπουλου προέδρου και κύριου μετόχου της εταιρίας «Ευρώπη Ασφαλιστική».

Ο κος Νικόλαος Μακρόπουλος που εκτός από γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας είναι και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων αλλά και κάτοικος Παγκρατίου, μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με στελέχη της διοίκησης του συλλόγου στις οποίες αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα , αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα μπάσκετ ανδρών σε μία επιτυχημένη παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία και τον σύλλογο εν γένει σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Με αυτό το όραμα προτίθεται να συμμετάσχει ενεργά στο διοικητικό σχήμα του σωματείου και να ηγηθεί της πορείας του με την αμέριστη φυσικά συνδρομή όλων όσων μέχρι σήμερα στήριξαν τον ΑΟΠ.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Παγκρατίου τον κο Νικόλαο Μακρόπουλο κι ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η συνεργασία να είναι μακρόχρονη και αποδοτική».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας