Ηρακλής: Ανανέωσε ο Καλαϊτζίδης (pic)

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής: Ανανέωσε ο Καλαϊτζίδης (pic)

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τους Θεσσαλονικείς να συνεχίζουν στην Basket League μαζί με τον εμβληματικό παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Αρχηγός είναι εδώ! Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ερχόμενη σεζόν 2019-2020 στη Basket League.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (1985, 1.98) ξεκίνησε το μπάσκετ το 1994 στα τμήματα υποδομής της Δόξας Ρετζικίου και συνέχισε στον Ηρακλή (1998). Έμεινε ως το 2005 και συνέχισε την καριέρα του σε αρκετές ομάδες (Ολυμπιακός, Ολυμπιάδα Πάτρας, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Πανελλήνιος, ΚΑΟΔ, Καβάλα), μέχρι την επιστροφή του την περίοδο 2016-2017 στο "Ιβανώφειο", όπου και συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν, όντας πλέον ο εμβληματικός αρχηγός της Ομάδας μας.

Με την εμπειρία του και την ομαδικότητά του ο Αρχηγός αποτελεί εγγύηση για την ανταγωνιστικότητα και του φετινού συνόλου που θα παρουσιάσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αποτελώντας πάντα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή.

Αρχηγέ, καλή σεζόν, με δύναμη και υγεία!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας