Κουζμίνσκας για Μπλατ: «Παράδειγμα για όλους μας»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο περιθώριο δηλώσεων του για την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας, αναφέρθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ και την δημοσιοποίηση του προβλήματος του, τονίζοντας ότι είναι παράδειγμα, για το πώς πρέπει να μάχεται κανείς και να ενθαρρύνει κι άλλους.

Κουζμίνσκας για Μπλατ: «Παράδειγμα για όλους μας»

Ο Λιθουανός άσος του Ολυμπιακού Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έδωσε συνέντευξη σε λιθουανικά Μέσα Ενημέρωσης για την Εθνική ομάδα της χώρας του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Κουζμίνσκας είπε πως στον Ολυμπιακό ήταν ενήμεροι νωρίτερα για την επιστολή του Ισραηλινού τεχνικού και πως ο Μπλατ είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πως, πρέπει να μάχεται κανείς και να ενθαρρύνει τους άλλους.

Ντέιβιντ Μπλατ: «Θα κάνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό!»

Αναλυτικά ο Λιθουανός φόργουορντ δήλωσε:

«Νομίζω ότι έπραξε σωστά. Υπήρχαν πολλές εικασίες σχετικά με την κατάστασή του. Μέσα στο σύλλογο, ήμασταν ενήμεροι νωρίτερα για την επιστολή. Αναμένεται να αποτελέσει παράδειγμα για το πώς πρέπει να μάχεται κανείς και με τον τρόπο αυτό να ενθαρρύνει και τους άλλους», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη του σε αυτόν για τη θαρραλέα του απόφαση να δημοσιοποιήσει τη μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.