Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Α2

Την ώρα που η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει κλείσει το ρόστερ της για την Ευρωλίγκα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό κάτω υπό ποιες συνθήκες θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» στην Α2.

Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Α2

Ο Ολυμπιακός θέλει να φτιάξει ένα «κράμα» έμπειρων παικτών με ελπιδοφόρους οι οποίοι θα «ψηθούν» σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία και στη συνέχεια θα έρθουν έτοιμοι στην πρώτη ομάδα.

Γιωργής Μπουσβάρος: «Παίκτης με τσαγανό ο Τσάμης, ωραίο το project του Ολυμπιακού»

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι από την ομάδα των εφήβων οι Ποκουσέφσκι, Κολοβέρος, Ζευγαράς και άλλοι από την ομάδα εφήβων, θα πλαισιωθούν από τον Τσάμη ο οποίος θα αποκτηθεί φέτος έχοντας «βγάλει μάτια» με την εθνική Ελπίδων αλλά και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να «ξεπεταχτούν» και να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην Α2.

Ο προπονητής

Το δίδυμο των προπονητών των νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τσαλδάρης και Νίκος Μπάρλος αναμένεται να είναι οι άνθρωποι που θα οδηγήσουν την «ερυθρόλευκη» ομάδα στην… περιπέτεια της Α2.

Αμφότεροι πέρυσι ήταν οι υπεύθυνοι του αναπτυξιακού τμήματος του Ολυμπιακού, αφού ήρθαν ως προπονητές των νέων την 1η Αυγούστου του 2018 και η δουλειά τους τη σεζόν που πέρασε κρίθηκε άκρως επιτυχημένη από τη διοίκηση η οποία προτίθεται να τους δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην Α2 ως προπονητές της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ακόμα όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο αφού αν και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού, η ΚΑΕ επισήμως δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις.