Μιλουτίνοφ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε χαρούμενος στον Ολυμπιακό και τόνισε πως αυτήν την στιγμή σκέφτεται την εθνική του ομάδα και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Μιλουτίνοφ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»


Χαρούμενος που βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού δήλωσε ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων», Νίκολα Μιλουτίνοφ, σε δηλώσεις του στα Μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεδομένη χρονική στιγμή είναι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα και στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

«Είμαι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε. Πραγματικά, αυτή την στιγμή μόνο την εθνική ομάδα σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι και είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μου. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει στο μέλλον», είπε αρχικά ο παίκτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Β92» όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Είμαι ξεκούραστος, αφού οι υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν πρόωρα και έτσι έχω καιρό να παίξω. Και θέλω να παίζω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και έχω πολύ θετική ενέργεια. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο στους ψηλούς, αλλά και οι 18 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν παιδιά από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, οπότε οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουν με μεγάλο ενθουσιασμό».