Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Μπλατ- Συνάντηση με Αγγελόπουλους

Ο Ντέιβιντ θα έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη (4/7) και θα έχει συνάντηση με τους Αγγελόπουλους, συζητώντας για την διαμόρφωση του ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Μπλατ- Συνάντηση με Αγγελόπουλους

Ύστερα από την παρουσία του στο μίτινγκ των προπονητών της EuroLeague στη Βαρκελώνη, ο Ντέιβιντ Μπλατ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" θα βρεθεί στην Αθήνα την Πέμπτη (4/7).

Ακολούθως, θα έχει συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, συζητώντας τόσο για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, όσο και για το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός, μέχρι στιγμής, έχει προχωρήσει σε δύο μεταγραφικές κινήσεις. Έχει ενισχύσει το ρόστερ του με τους Κέβιν Πάντερ και Αντώνη Κόνιαρη, με τους Πειραιώτες παράλληλα να βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ, Τζέρεμι Έβανς, όσο και με τον Αμερικανό γκαρντ, Μπράντον Πολ.

Yπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (4/7) τελειώνει η προθεσμία για την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπόγρη. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Έλληνας σέντερ μένει και τυπικά ελεύθερος. Την Παρασκευή (5/7) ολοκληρώνεται η αντίστοιχη για τον Ζακ ΛεΝτέι.