Κάνουν δεύτερες σκέψεις στην ΕΡΤ για την Basket League

Μετά την αποχώρηση του βασικού χορηγού της Basket league και η ΕΡΤ κάνει δεύτερες σκέψεις να προτείνει συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Κάνουν δεύτερες σκέψεις στην ΕΡΤ για την Basket League

Ντόμινο εξελίξεων φέρνει η απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Basket League τη νέα σεζόν, καθώς ένας - ένας οι βασικοί χρηματοδότες της λίγκας φαίνεται ότι κλείνουν την κάνουλα προς τις ομάδες.

Σε ένα πρωτάθλημα που πολλές ομάδες έχουν βάλει πωλητήριο στα ΑΦΜ τους μη αντέχοντας το βάρος των εξόδων και που όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα παίζει... μόνος του, οι εταιρείες που έδιναν τα χρήματά τους είναι λογικό να μπαίνουν σε δεύτερες σκέψεις.

Το ελληνικό μπάσκετ ούτως ή άλλως ήταν πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Τώρα, με την απουσία του Ολυμπιακού το ενδιαφέρον πέφτει κατακόρυφα αφού από την πρώτη αγωνιστική άπαντες θα γνωρίζουν τον πρωταθλητή, γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους της ΕΡΤ να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μειώσουν τα χρήματα που δαπανούν για τα τηλεοπτικά ή σε διαφορετική περίπτωση να αποσυρθούν από την προβολή των αγώνων.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι ήδη τα ταμεία της κρατικής τηλεόρασης έχουν αδειάσει, γεγονός που κοντεύει να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League 2, αφού έχει δοθεί από τις ομάδες διορία στην ΕΡΤ μέχρι αύριο, 3/7 προκειμένου να μάθουν αν ισχύει τελικά ότι έχει συμφωνηθεί για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι λεφτά για πέταμα, δεν υπάρχουν...