Περιστέρι: Τέλος ο Μουράτος

Το Περιστέρι ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον 22χρονο γκαρντ, Βασίλη Μουράτο. Δεν βρισκόταν στις επιλογές του Ηλία Ζούρου. 

Περιστέρι: Τέλος ο Μουράτος

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Μουράτος, ύστερα από μία σεζόν παρουσίας του στο Περιστέρι, αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο. Η ομάδα των Δυτικών προαστίων, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον 22χρονο γκαρντ.

Ο Βασίλης Μουράτος συνεργάστηκε πέρσι με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά πλέον στη τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο Ηλίας Ζούρος. Και ο 22χρονος γκαρντ, δεν βρισκόταν στα σχέδια του νέου προπονητή. Την σεζόν 2017-2018, ήταν μέλος της Ολύμπια Λάρισας.

Η ανακοίνωση: «Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασιάς με τον αθλητή, Βασίλη Μουράτο.

Ο 21χρονος διεθνής γκαρντ βοήθησε με την παρουσία του τον Γ.Σ.Π. να φτάσει έως τα ημιτελικά της Basket League και να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γι αυτό και η Διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του!»