Μπέρδεμα με τον Μάρκους Ντένμον στον Παναθηναϊκό! (pic)

Παρότι ο παίκτης ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟ, ο ίδιος και ο μάνατζέρ του υποστηρίζουν ότι είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του!

Μπέρδεμα με τον Μάρκους Ντένμον στον Παναθηναϊκό! (pic)

Τι και αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Μάρκους Ντένμον επιστρέφει στην ομάδα μετά τη θητεία του στην Κίνα;

Τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς διαψεύδουν... τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης δεν δεσμεύεται στον ΠΑΟ,αλλά είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του!

Χαρακτηριστικό είναι το «τιτίβισμα» του Ραζνάτοβιτς, στο οποίο αναφέρει:

«Κάτι παραπάνω από επίσημο. Ο Μάρκους Ντένμον είναι ελεύθερος και θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τις επόμενες ημέρες.

Δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα, συμπεριλαμβάνομένου και του Παναθηναϊκού. Κάθε πληροφορία περί υπογραφής του σε κάποια ομάδα είναι λάθος»!

Προφανέστατα υπάρχει... θέμα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αμερικανός γκαρντ στον Παναθηναϊκό, το οποίο σύμφωνα με τους «πράσινους» είναι σε ισχύ, παρά την παρουσία του παίκτη στην Κίνα (υποστηρίζουν πως είχε πάει ως δανεικός)...