Επίσημο: Κάτοικος Περιστερίου και την νέα χρονιά ο Στίβεν Γκρέι

Παίκτης του Περιστερίου θα παραμείνει και την νέα χρονιά ο Στίβεν Γκρέι.

Επίσημο: Κάτοικος Περιστερίου και την νέα χρονιά ο Στίβεν Γκρέι

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Στίβεν Γκρέι για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H K.A.E. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Steven Gray για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Υπόδειγμα αθλητή κι ανθρώπου, ο Αμερικανός guard μετράει κατά μέσο 12.4 πόντους με 38.3% ποσοστό ευστοχίας πίσω από τα 6.75μ. Αριθμοί εντυπωσιακοί που του προσέφεραν συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη:

“Νοιώθω ευλογημένος και συνάμα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Περιστέρι. Η οικογένεια μου κι εγώ, έχουμε δεθεί τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας όσο και της πόλης, περνάμε όμορφες στιγμές και χαίρομαι που θα υπάρχει και συνέχεια” τονίζει ο Gray, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και συνεχίζει αναφορικά με τις φιλοδοξίες και τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς:

“Προσωπικά, ανυπομονώ για την νέα σεζόν όπου θα υπάρχει και το Basketball Champions League. Η ομάδα επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πάρα πολύ καιρό και είναι έτοιμη να ξαναφτιάξει το προφίλ της. Με χαροποιεί που θα το κάνουμε μαζί, μαζί με τον κόουτς Πεδουλάκη κι όλους όσους στελεχώνουν και θα στελεχώσουν την ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, για την θέληση τους να με κρατήσουν κι από μέρους μου, θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα για να τους δικαιώσω”».