Κιθ Λάνγκφορντ: «Φεύγω από τον Παναθηναϊκό, δεν είμαι παίκτης των 15 λεπτών»

Αιχμές για τον ρόλο που (δεν) είχε στον Παναθηναϊκό, άφησε ο Κιθ Λαγκφορντ, ο οποίος αποχαιρέτησε οριστικά τους πράσινους.

Κιθ Λάνγκφορντ: «Φεύγω από τον Παναθηναϊκό, δεν είμαι παίκτης των 15 λεπτών»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα talkbasket.net, παραδέχθηκε πως ήταν δυσαρεστημένος από τον ρόλο που (δεν) είχε στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

«Αρπάχτηκαν» Πιτίνο-Λάνγκφορντ (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ:

"Θέλω να πάω σε μια ομάδα, στην οποία θα μπορώ να είμαι ξανά ο εαυτός μου. Αυτό είναι το σχέδιό μου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό γι' αυτή τη σεζόν. Ηταν διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να ξαναβρώ τον εαυτό μου.

Θέλω να κλείσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους. Μακάρι να είχα περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αυτός είναι ο κύριος λόγος. Εχω παίξει 14 σεζόν και στις 13 από αυτές δεν ήμουν παίκτης των 11, 14 ή 15 λεπτών.

Κρατήθηκε στη Μόσχα ο Λάνγκφορντ

Για εμένα το σημαντικότερο είναι να έχω ελευθερία. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα προπονητή, αλλά νομίζω πως ο ρόλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός.

Θα προτιμούσα να παίζω όπως έπαιζα στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου. Όπως είπα, η εμπειρία ήταν σπουδαία. Ήρθα και είδα πως ήταν, όμως πιθανότατα αυτός ο ρόλος δεν κάνει για εμένα. Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου. Είναι προφανές, διότι δεν έπαιζα πολύ.

Θλάση ο Λάνγκφορντ!

Ήταν φανταστικό να δουλεύω με αυτούς τους προπονητές, οι συμπαίκτες μου ήταν επίσης σπουδαίοι. Τώρα θα ψάξω και πάλι μια ομάδα στη EuroLeague. Όσοι βλέπουν, ξέρουν ότι μπορώ ακόμη να ανταγωνιστώ τους κορυφαίους".