Γιαννακόπουλος κόντρα σε Πιτίνο: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τον Προμηθέα, όχι τον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε δήλωση που πηγαίνει κόντρα στον Ρικ Πιτίνο, καθώς τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τον Προμηθέα και όχι τον Ολυμπιακό.

Γιαννακόπουλος κόντρα σε Πιτίνο: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τον Προμηθέα, όχι τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, προχώρησε σε δήλωση πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τον Ολυμπιακό. Το γεγονός δεν άρεσε στον διοικητικό ηγέτη των "πρασίνων", Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στο προπονητικό τιμ για τη σημερινή νίκη στον δεύτερο τελικό. Την Παρασκευή όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε στο ΟΑΚΑ άλλο ένα νταμπλ.

Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι οφείλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη, όμως θα διαφωνήσω κατηγορηματικά μαζί του στο ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη έναν σύλλογο που δεν σέβεται νόμους και κανόνες, που στοχοποιεί διαιτητές, που επικροτεί εμετικές ενέργειες των οπαδών του, που έχει ως πιστεύω το "ή εμείς ή κανείς" και πολλά ακόμα.

Αυτό που το ελληνικό μπάσκετ έχει πραγματικά ανάγκη είναι υγιείς προσπάθειες όπως αυτή του Προμηθέα. Με αυτήν θα έπρεπε να ασχολούμαστε ώστε να γίνει φάρος και για άλλες αντίστοιχες, όχι με κάποιους που αποδεδειγμένα προσπαθούν μόνο να καταστρέψουν».