Μάκης Γιατράς «Να γιατί με λέγαν ταβερνιάρη στο ΟΑΚΑ, στο ματς με την ΑΕΚ» (vid)

Ο Μάκης Γιατράς εξήγησε στον "Αθήνα 984" γιατί του βγήκε το όνομα "ταβερνιάρης" και ποια ήταν η ειρωνική απάντηση του στη συνέντευξη Τύπου

Μάκης Γιατράς «Να γιατί με λέγαν ταβερνιάρη στο ΟΑΚΑ, στο ματς με την ΑΕΚ» (vid)

Ο Μάκης Γιατράς, ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό και στο μεταξύ τους ματς της Πάτρας είχε δηλώσει "όταν παίξουμε στο ΣΕΦ, εύχομαι να είναι στο φαιναλ φορ της Ευρωλίγκα και να το κατακτήσει". Η μοίρα το έφερε αυτό το παιχνίδι να είναι το τελευταίο εφετινό του Ολυμπιακού, στον περίφημο αγώνα όπου είχε ορισθεί ο Αναστόπουλος και στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα. Στις συναντήσεις ΑΕΚ-Προμηθέα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και για τον παραπάνω λόγο.

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε στην εκπομπή Sport City "Στο τρίτο παιχνίδι, όπου ήταν μεγάλη διαφορά, υπήρχε κάποιος απέναντι, που καθόταν στις πολυθρόνες της ΑΕΚ, με ειρωνευόταν, με κορόιδευε και με αποκαλούσε ταβερνιάρη. Οπότε σε μια ερώτηση που μου έκαναν πως νιώθω που είναι σαράντα λεπτά μακρυά από τον τελικό, πως μπορώ να το διαχειριστώ είπα ειρωνικά "πριν από κάποια χρόνια, έβλεπα τους ημιτελικούς στο σπίτι μου, τρώγοντας πασατέμπο, κοντοσούβλι, γι αυτό και ταβερνιάρης. Πήραν αυτή τη δήλωση και έφτιαξαν δικές τους ερμηνείες. (ωιδ)(vidΕίπα και άλλα πράγματα, όπως ότι πήρα ιδέες από τον Μπλατ, τον Μπιάνκι, τον Πεδουλάκη. 'Έκλεψα" πράγματα από αυτούς και είναι τιμή να είμαι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, όταν πριν απο μερικά χρόνια τους έβλεπα μόνο στην τηλεόραση. Ο κώουτς Μπάνκι με φέρθηκε με σεβασμό, δεν έχω πρόβλημα με τον κόσμο της ΑΕΚ, πλην ενός, που δεν αξίζει να αναφέρω το όνομα του".

Ο Μάκης Γιατράς είχε πει στη συνέντευξη Τύπου: ”Έγιναν κάποια πράγματα στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι 10-20 άτομα, δεν είναι αυτοί ο λαός της ΑΕΚ. Μετά από εκείνο το παιχνίδι με έβαλαν σε ένα γκρουπ στο Facebook και άρχισαν και με έβριζαν. Ένας από αυτούς είπε: “Παιδιά, μην τον βρίζετε θα βάλει εισαγγελέα”. Του απάντησα: “Παιδιά, χαλαρώστε δεν… παίζει εισαγγελέας. Εσείς κοιτάτε την ομάδα σας, εγώ τη δική μου. Όλα άλλαξαν. Η ΑΕΚ έχει ιστορία. Το είπα και το ξαναλέω. Όταν κάνω δηλώσεις, να γράφετε αυτά που λέω. Μην γράφετε ότι είμαι ταβερνιάρης ή ό,τι άλλο! Ρωτήστε με για μπάσκετ!”