Ολυμπιακός: Η δεύτερη προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ - Και κατά του αθλητικού δικαστή

Ύστερα από την απόρριψη της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, ο Ολυμπιακός αναμένει την εκδίκαση της δεύτερης, ενώ έχει προσφύγει και κατά του Αθλητικού δικαστή.

Ολυμπιακός: Η δεύτερη προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ - Και κατά του αθλητικού δικαστή

Η πρώτη προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ, μία εξέλιξη που ξάφνιασε τους πάντες στο μεγάλο λιμάνι. Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά υπάρχει μία φημολογία πως το Συμβούλιο κινήθηκε με αυτόν τον τρόπο για τυπικούς λόγους. Δηλαδή πως εκτιμά πως δεν είναι το αρμόδιο όργανο για να επιληφθεί του θέματος.

Το σκεπτικό της απόφασης, πάντως, αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς και οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" δεν έχουν ακόμη επίσημη ενημέρωση για την απόρριψη που δέχτηκαν στην πρώτη τους προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή την Τρίτη (28/5).

Πλέον, στον Ολυμπιακό αναμένουν την εκδίκαση της δεύτερης προσφυγής τους στο ΑΣΕΑΔ, η οποία θα εκδικαστεί την 13η Ιουνίου. Οι Πειραιώτες προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, ύστερα από την επικύρωση της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ ενώ υπήρχε ακόμη η πρώτη προσφυγή τους.

Παράλληλα, στο μεγάλο λιμάνι έχουν προσφύγει και κατά της τελευταίας απόφασης του Αθλητικού δικαστή, η οποία ρίχνει τον Ολυμπιακό στην Α2, καθώς θεωρούν πως αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, από την στιγμή που ήταν ακόμη ενεργές και οι δύο προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ.