Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Η προσφυγή του Ολυμπιακού για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ το πρωί της Δευτέρας 27/5. 

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να αποφανθεί για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής, υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν παράνομη καθώς είχε διεξαχθεί από δύο μέλη της ΚΕΔ.

Έγγραφο «βόμβα» από την ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη;» (pic)

Το ΑΣΕΑΔ είχε δώσει διορία σε Ολυμπιακό και ΕΟΚ μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα (20/5) προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και μια εβδομάδα μετά έχοντας εξετάσει όλα τα στοιχεία, αποφάνθηκε ότι δεν κάνει δεκτή την προσφυγή της ομάδας του Πειραιά.

Πλέον αναμένεται το σκεπτικό της απόφασης το οποίο ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί ούτε στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πλέον περιμένει την εκδίκαση της έτερης προσφυγής που έχει καταθέσει για τα πλέι οφς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμένουν την 13η Ιουνίου, όταν το ΑΣΕΑΔ θα εξετάσει την προσφυγή που έχουν κάνει οι Πειραιώτες για τα πλέι οφς.

Η μια υπόθεση είναι διαφορετική από την άλλη. Μπορεί το ΑΣΕΑΔ να δέχθηκε ότι είναι σωστή η λειτουργία της ΚΕΔ και να μην είδε τίποτα το «στραβό» στους ορισμούς, ωστόσο πλέον καλείται να αποφανθεί για το αν ξεκίνησαν νόμιμα τα πλέι οφς, από τη στιγμή που εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.