Η Ευρώπη στα πόδια του Μιλουτίνοφ - Τι θέλει ο ίδιος

Οι φετινές εμφανίσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ολυμπιακό τον έχουν αναγάγει σε νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο για τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. 

Η Ευρώπη στα πόδια του Μιλουτίνοφ - Τι θέλει ο ίδιος

Διαβάσατε χθες στο fosonline για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό ωστόσο ακόμα επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» δεν έχει κατατεθεί από την πλευρά των Καταλανών. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Ισπανίας είναι διατίθεται να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για τον θηριώδη σέντερ, αφού είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Τόμιτς ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα» εδώ και πολλά χρόνια.

Όμως δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που επιθυμεί συνεργασία με τον ψηλό του Ολυμπιακού. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι τόσο η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και οι Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική του Σέρβου σέντερ. Και η αλήθεια είναι ότι οι φετινές του εμφανίσεις ανέβασαν κατά πολύ τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Χθες ο Μιλουτίνοφ πάντως είχε συνάντηση με τους προέδρους του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσουν για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά τα συναισθήματα είναι ανάλογα για την προσφορά του παίκτη στην ομάδα.

Ο πρώτος λόγος λοιπόν για το μέλλον του ανήκει στους «ερυθρόλευκους». Ούτως ή άλλως ο σέντερ έχει κλειστό συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με μπάι άουτ μόνο για το NBA. Οι πληροφορίες μας ωστόσο μας λένε ότι θα πει το «ναι» σε επέκταση, βάζοντας τέλος στη φημολογία για την μεταγραφή του...