Εμφανίστηκε ο Βασιλακόπουλος, αλλά για τον Μπερτομέου: «Ο άνθρωπος που βάζει ανήθικα διλήμματα»

Με δήλωση του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τζόρντι Μπερτομέου.  

Εμφανίστηκε ο Βασιλακόπουλος, αλλά για τον Μπερτομέου: «Ο άνθρωπος που βάζει ανήθικα διλήμματα»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, που είχε μείνει αμέτοχος σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, έκανε δήλωση εναντίον του Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος λίγο νωρίτερα κατηγόρησε την Ομοσπονδία επειδή, ουδέποτε πήρε θέση σε όλα όσα έγιναν.

Νέα «επίθεση» του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό

Τα επόμενα βήματα του Ολυμπιακού

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο άνθρωπος που συνειδητά και επιδεικτικά επί σειρά ετών αγνοεί και υποτιμά τις Εθνικές Ομοσπονδίες και με τις ενέργειές του επιδιώκει την απαξίωσή τους, αίφνης τις θυμήθηκε επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα εσωτερικά προβλήματα μιας λίγκας.

Ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τις πρακτικές του διέσπασε και δίχασε σε επικίνδυνο βαθμό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει το θράσος να μιλά για παρεμβάσεις και εύρεση λύσεων.

Ο άνθρωπος που απροκάλυπτα στόχευσε τις Εθνικές ομάδες και τα εθνικά πρωταθλήματα, επιδιώκοντας με τους συνεργάτες του την υποβάθμιση των πρώτων και την συρρίκνωση ως και αφανισμό των δεύτερων χωρίς ίχνος ντροπής, τολμάει να εγκαλεί άλλους.

Ο άνθρωπος που βάζει τους αθλητές σε ανήθικα διλήμματα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες επειδή ορίζει αγώνες των ομάδων τους τις ίδιες ημέρες, μιλάει για εκβιασμούς και έλλειψη ελευθεριών.

Κύριε Μπερτομέου, δυστυχώς για εσάς, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν»