ΚΑΕ Ολυμπιακός: Μηνύσεις Ολυμπιακού κατά πάντων!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα ψέμματα που ειπώθηκαν στον ΕΣΑΚΕ, παραποιώντας την αλήθεια και είναι έτοιμη να καταθέσει μηνύσεις κατά πάντων!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Μηνύσεις Ολυμπιακού κατά πάντων!

Στον ΕΣΑΚΕ έγινε... μαγειρείο ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσουν τα playoffs του πρωταθλήματος, αν και υπήρχε η προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που οι Πειραιώτες αποχώρησαν από το ΔΣ.

Οι Πειραιώτες αποκαλύπτουν το παρασκήνιο και τα ψέμματα της Λίγκας, για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με τους "ερυθρόλευκους" να καταθέτουν μηνύσεις τόσο στον νομικό σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ, όσο και σε κάθε άνθρωπο που βρέθηκε εκεί ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, κατέθεσαν νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ (με τον οποίο... βράζουν), για παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας. Οι καταγγελίες τους κατά της Λίγκας είναι σοβαρές.

1. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (16/05) στο ΑΣΕΑΔ προσφυγή κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ να επικυρώσει παράνομα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η πρώτη προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ.

2. Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της 15ης Μάϊου 2019, η νομική σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, κ. Γονιδάκη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος δήλωσαν ενώπιον όλων των μελών ότι άλλαξε η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου και ότι μπορεί να επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε γιατί έλαβαν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την προηγούμενη μέρα και με βάση αυτό το περιεχόμενο μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπαχατζής, ενημέρωσε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί ήταν αναληθείς και ότι κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, το ΑΣΕΑΔ απέστειλε την προσφυγή μας με mail στον Σύνδεσμο στις 7/5. Δηλαδή αυτή τελούσε σε γνώση του πρόεδρου και της νομικής συμβούλου όταν γνωμοδότησε στο Δ.Σ. της 9ης Μαΐου για την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας