Στον… αέρα τα play offs, έκτακτη συνεδρίαση στον ΕΣΑΚΕ

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (9/5) θα αποφασιστεί το μέλλον της Basket League. Σε τεντωμένο σχοινί η διοργάνωση, ορατό το ενδεχόμενο αναβολής.

Στον… αέρα τα play offs, έκτακτη συνεδρίαση στον ΕΣΑΚΕ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει το ελληνικό μπάσκετ με την κατάσταση να είναι έκρυθμη και πολύ δύσκολη. Το μέλλον είναι αβέβαιο και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η 26η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τα χίλια ζόρια, αφού μέχρι λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ ήταν αβέβαιο ότι θα διεξαχθεί. Από τη στιγμή που η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε, το ερχόμενο σαββατοκύριακο ξεκινούν τα play offs.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, όμως, είναι εξαιρετικά αβέβαιο ότι θα ξεκινήσουν τα play offs. Όλα είναι στον… αέρα και το ενδεχόμενο αναβολής είναι πολύ πιθανό πλέον. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (9/5) στις 16:00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Αύριο Πέμπτη (9/5) με ώρα έναρξης τις 16:00 στα γραφεία του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την λήψη απόφασεων για την συνέχεια του Πρωταθλήματος».