Χαμηλοί τόνοι από τους Αγγελόπουλους

Γιατί επέλεξαν να μη μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι από τη στήριξη του κόσμου.

Χαμηλοί τόνοι από τους Αγγελόπουλους

Από εκείνον τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρη. Οι Πειραιώτες είχαν τονίσει πως δεν πρόκειται να παίξουν σε κανένα ματς που θα οριστούν οι Μάνος, Παναγιώτου, Αναστόπουλος. Οι διαιτητές δηλαδή εκείνου του ημιτελικού που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο ορισμός του Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα είχε ως αποτέλεσμα τα πάντα να είναι στον… αέρα. Ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος να μείνει πιστός στις θέσεις του και είχε σκοπό να μην παίξει, αλλά σε αυτό ήθελε και είχε ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου του.

Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί βρέθηκαν στο ΣΕΦ γνωρίζοντας πως το ματς με τον Προμηθέα θα γίνει. Αντίθετα με όσα διέρρεαν διάφοροι πως ο μοναδικός τους σκοπός ήταν να προκαλέσουν επεισόδια οι φίλοι του Ολυμπιακού πήγαν στο φαληρικό γήπεδο και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα.

Αποθέωσαν στο φινάλε τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι πέρασαν από μπροστά τους και τους χαιρέτισαν. Όσοι επιχειρούν όλες αυτές τις ημέρες να προκαλέσουν πρόβλημα στον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν το πέτυχαν και όλοι ήταν μία γροθιά το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση που πήραν τα πράγματα και πολύ περισσότερο από το γεγονός πως είχαν μαζί τους τον κόσμο τους. Οι Αγγελόπουλοι είδαν τον κόσμο του συλλόγου να δίνει βροντερό παρών και να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Είναι ικανοποιημένοι, διότι βλέπουν πως έχουν δίπλα τους τον κόσμο του Ολυμπιακού σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν για να σπάσουν το κατεστημένο του ελληνικού μπάσκετ.