Οριστικό: Κανονικά το Ολυμπιακός - Προμηθέας (17:30) - Δήλωση Βασιλειάδη

Κανονικά θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, ως εκ τούτου και το παιχνίδι Ολυμπιακός - Προμηθέας στο ΣΕΦ (17:30)

Οριστικό: Κανονικά το Ολυμπιακός - Προμηθέας (17:30) - Δήλωση Βασιλειάδη

Καμία απολύτως πρόθεση αναβολής του αγώνα δεν υπάρχει από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη. Πριν από λίγο ο Υφυπουργός με δήλωσή του καλεί «όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα».

Αναλυτικά: "Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού - Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα."

Το θέμα φυσικά είναι αν θα κατέβει ο Ολυμπιακός ή όχι, από τη στιγμή που ένας εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Σημειώνεται ότι για το παιχνίδι έχουν πουληθεί ήδη 7.000 εισιτήρια και το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο.

Το fosonline.gr θα βρίσκεται από νωρίς στο φαληρικό Στάδιο και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Η 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανιώνιος - Χολαργός 90-110
Άρης - Ρέθυμνο
Λαύριο - Ήφαιστος
Περιστέρι - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - Κύμη
Κολοσσός - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - Προμηθέας