Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ: Κανονικά θα γίνει η αγωνιστική της Basket League

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, όπου αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά η τελευταία αγωνιστική της Basket League, την ερχόμενη Τετάρτη (8/5).

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ: Κανονικά θα γίνει η αγωνιστική της Basket League

Οι ομάδες ζήτησαν να ολοκληρωθεί κανονικά το φετινό πρωτάθλημα και κατόπιν να συζητήσουν τι μπορεί να αλλάξει ενόψει της νέας σεζόν, σε όλα τα επίπεδα και προς όφελος του αθλήματος. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν και τα τηλεοπτικά. Kατά την διάρκεια της συνεδρίασης, οι ομάδες κράτησαν αποστάσεις ως προς τους ξένους διαιτητές.

Οσον αφορά το παιχνίδι Ολυμπιακός - Προμηθέας, που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη (8/5), η εκτίμηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, είναι ότι ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος θα δηλώσει κώλυμα και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις, ενώ από τον Ολυμπιακό απορούν για το λόγο που έγινε η σύσκεψη και παρέστησαν οι εκπρόσωποί του.

Δημήτρης Γουλιέλμος (ιδιοκτήτης ΚΑΕ Άρης): «Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει μια ζωντανή άποψη για τα πράγματα, έχει σημαντική άποψη για το μπάσκετ και είναι έξυπνος άνθρωπος. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους κυρίους Αγγελόπουλους οι οποίοι έχουν άποψη για το μπάσκετ και είναι και αυτοί έξυπνοι άνθρωποι. Όλοι όμως έχουμε άποψη, κανείς δεν μπαίνει στο μπάσκετ χωρίς να έχει άποψη. Δεν υπήρχε κανένα 13-1 όπως είπε ο κ. Γιαννακόπουλος, υπήρχε μια κοινή τάση η οποία φυσικά καθένας είχε τη δική του άποψη και οπτική. Η αίσθησή μου είναι ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει στο πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΑΠΟ ΤΟ LIVE TOY FOSONLINE.GR