Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και η σημερινή (6/5) σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να είναι κρίσιμη.

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

Οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ έχουν δώσει ραντεβού για τις 14.30 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να συζητήσουν τι αλλαγές μπορούν να συμβούν στη διαιτησία, έπειτα από το... μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με την απόφαση του Ολυμπιακού να μη συμμετάσχει σε αγώνες που διευθύνουν οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει επανειλημμένα να φύγει η διαιτησία από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ και να γίνει επαγγελματική όπως συμβαίνει στα περισσότερα πρωταθλήματα. Το σημερινό ραντεβού αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ας μην ξεχνάμε ότι στο ελληνικό μπάσκετ δεν υπάρχουν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά και άλλες ομάδες.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις τοποθετήσεις τους για το θέμα της διαιτησίας. Ήδη σε προηγούμενες συσκέψεις κάποιες ομάδες τάχθηκαν υπέρ του να γίνει ανεξάρτητη προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη σημερινή σύσκεψη ίσως να βρεθούν για πρώτη φορά ξανά στο ίδιο τραπέζι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά την επεισοδιακή τους συνύπαρξη στη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Γιώργος Βασιλειάδης.