Παραμένει ακέραιος στις θέσεις του ο Ολυμπιακός

Ο ορισμός του Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών δεν ανησύχησε κανέναν στο λιμάνι του Πειραιά.

Παραμένει ακέραιος στις θέσεις του ο Ολυμπιακός

Όσο ζούμε, μαθαίνουμε λέει ένα ρητό και στον Ολυμπιακό, στον οποίο η ζωή θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά τον υποβιβασμό που του επέβαλε ουσιαστικά η ΕΟΚ του κ. Βασιλακόπουλου κανείς δεν ταράχτηκε με το άκουσμα της είδησης.

Ίσα, ίσα, που από τη στιγμή που στα γραφεία της ΚΕΔ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος και ο ιδιοκτήτης της, άπαντες περίμεναν τα όσα συνέβησαν. Είναι κάπως παράδοξο το να κατηγορείται μια ομάδα για περίεργες σχέσεις με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ και να το επιβεβαιώνει μόνη της!

Ο Ολυμπιακός παραπονιέται χρόνια τώρα για το γεγονός ότι οι «πράσινοι» ελέγχουν το παρασκήνιο και φέτος πήραν την απόφαση να τους αφήσουν να παίξουν μόνοι τους! Αν θέλετε την γνώμη μας, πολύ καλά έκαναν, αφού ακόμα και την ύστατη στιγμή πριν τη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ κάποιοι επιμένουν να συμπεριφέρονται λες και η Ομοσπονδία μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το... τσαρδάκι τους.

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα στα γραφεία της ΚΕΔ. Την ώρα που η Πολιτεία προσπαθεί να ρίξει γέφυρες προκειμένου να δούμε κάποια αλλαγή στο μπάσκετ της χώρας μας κάποιοι επιμένουν στην ανομία. Δε διστάζουν μάλιστα να τονίσουν ότι «ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο». Με τις πράξεις τους, το επιβεβαιώνουν κιόλας αφού φάνηκε ξεκάθαρα ότι στο μπάσκετ κάποιοι έχουν λόγο και κάποιοι πρέπει απλά να ακολουθούν τις εξελίξεις.

Όπως γράψαμε και παραπάνω πάντως, στον Ολυμπιακό θα υπάρχει ζωή και μετά την Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει εδώ και καιρό τις ενέργειές τους και έχουν προετοιμάσει το έδαφος για την ένταξή τους στην Αδριατική Λίγκα. Η ομάδα του Πειραιά περιμένει το συμβούλιο των ομάδων της Αδριατικής το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου προκειμένου να επικυρώσουν την συμμετοχή τους εκεί. Λογικά θα κατεβάσουν και εφηβική ομάδα στην Α2, ενώ θα συμμετάσχουν και στην Ευρωλίγκα. Το μπάσκετ λοιπόν δεν σταματάει για τον Ολυμπιακό στην «μπανανία».

Η διοίκηση έχει πάρει τις αποφάσεις της, μέχρι στιγμής έχει φανεί συνεπής στις εξαγγελίες της και πλέον προετοιμάζεται για το επόμενό της βήμα.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού λοιπόν, τον λόγο τους τον κράτησαν. Ας ελπίσουμε να τον κρατήσουν και οι απέναντι, να παίξουν και αυτοί στην Αδριατική και επιτέλους να βλέπουμε όλες τις μάχες των «αιωνίων» να παίζονται επί ίσοις όροις.

Αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αφού στον Παναθηναϊκό πράττουν και λένε μονάχα για τις εντυπώσεις...