Κάθονται ξανά στο ίδιο τραπέζι οι Αγγελόπουλοι με τον Γιαννακόπουλο

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Basket League θα βρεθούν να συζητήσουν στο ίδιο τραπέζι στις 6 Μαΐου. 

Κάθονται ξανά στο ίδιο τραπέζι οι Αγγελόπουλοι με τον Γιαννακόπουλο

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ μετά τη σημερινή (22/4) επεισοδιακή σύσκεψη που βρήκε για μια ακόμα φορά την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να αντιπαρατίθεται με αυτή των «πράσινων».

Σύμφωνα λοιπόν με τον ΕΣΑΚΕ στο επόμενο Δ.Σ. οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα συζητήσουν θέματα που αφορούν την τρέχουσα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, η διοργανώτρια Αρχή αναφέρει:

«Στην σημερινή (22/4) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν τα εξής:

* Να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Μαΐου διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την παρουσία των ιδιοκτητών των ΚΑΕ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που άπτονται του Πρωταθλήματος της τρέχουσας και επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

* Οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels της 22ης αγωνιστικής της, Χολαργός – Παναθηναΐκός ΟΠΑΠ της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League να διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαΐου και την Τετάρτη 8 Μαΐου να πραγματοποιηθεί η τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονονικής περιόδου.

* Την τριετή ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Top Trends για τις μπάλες του Πρωταθλήματος.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκε για την επιστολή που απέστειλε το Basketball Champions League για την διοργάνωση της επόμενης σεζόν. Στην επιστολή αναφέρεται ότι σύμφωνα με την τελική βαθμολογική κατάταξη και μέχρι την 6η θέση του ελληνικού Πρωταθλήματος, στους ομίλους του Basketball Champions League θα συμμετέχουν δύο ομάδες από την Betshop Basket League και μια θα πάρει μέρος στους προκριματικούς γύρους.

Υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής μιας ακόμη μέσω διαδικασίας wild card».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας