Νέα κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στον ΕΣΑΚΕ- Οι πράσινες ειρωνείες και η ερυθρόλευκη απάντηση

Επεισοδιακό ήταν το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα.

Νέα κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στον ΕΣΑΚΕ- Οι πράσινες ειρωνείες και η ερυθρόλευκη απάντηση

Εκεί τέθηκε από την πλευρά του Ολυμπιακού και πάλι το θέμα της διαιτησίας και οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν εκ νέου.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» επανέλαβε το βασικό της αίτημα που δεν είναι άλλο από το να γίνει ανεξάρτητη η διαιτησία και να περάσει στα χέρια του ΕΣΑΚΕ, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον Παναθηναϊκό θέλει οι αγώνες να γίνουν με ξένους διαιτητές.

Τότε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος πήρε το λόγο και προσπάθησε να βγάλει από την... άβολη θέση την ΕΟΚ: «Αυτά είναι δικαιολογίες επειδή συνεχώς χάνετε το πρωτάθλημα. Μας λέτε συνεχώς ότι θέλετε να φύγετε. Ε, αν το θέλετε, κάντε το κιόλας» είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια επεσήμανε ότι «ο Παναθηναϊκός μπορεί να συζητήσει τα θέματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι από την ομάδα του Πειραιά, όμως αυτό θα συμβεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

Φυσικά αυτό βρήκε αντίθετους τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάνουν πίσω σε ότι αφορά τα αιτήματά τους. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η στάση που θα κρατήσουν ΕΟΚ και ΚΕΔ στο θέμα της διαιτησίας θα καθορίσει σε τεράστιο βαθμό και σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός που ήδη έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές του με την Αδριατική Λίγκα.