Μπάνκι: «Γιατί δεν μπαίνουν στις κληρώσεις και οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου;»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε πως δεν κατάλαβε γιατί ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες βολές από την ομάδα του, ενώ πρόσθεσε ότι η τριάδα των Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου, δεν έκανε κάτι τόσο σημαντικό ώστε να μένει εκτός κληρώσεων στη Basket League!

Μπάνκι: «Γιατί δεν μπαίνουν στις κληρώσεις και οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου;»

Στη διαιτησία τα έριξε ο Λούκα Μπάνκι μετά την καθαρή ήττα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε πως δεν κατάλαβε γιατί ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες βολές από την ομάδα του (παρότι το εξηγεί ο ίδιος στην επόμενη πρότασή του).

Πρόσθεσε, δε, ότι η τριάδα των Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου δεν έκανε κάτι τόσο σημαντικό ώστε να μένει εκτός κληρώσεων στη Basket League!

Τα συμπεράσματα δικά σας:

«Πραγματικά, τη μεγάλη διαφορά στις βολές δεν μπορώ να την καταλάβω. Ο Ολυμπιακός βάζει την μπάλα κοντά στο καλάθι, αλλά και εμείς δεν πήραμε πλεονέκτημα από τις διεισδύσεις μας. Η διαφορά στις βολές δεν είναι φωτογραφία αυτού που συνέβη στο γήπεδο. Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να βελτιώσουμε την ομάδα, την κατάσταση και να βελτιώσουμε την ικανότητα της ομάδας να παίζει με ομάδες τέτοιου στυλ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν αποκλειστεί αυτοί οι διαιτητές. Αυτό που έγινε δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό ώστε να μένουν εκτός κλήρωσης τις τελευταίες αγωνιστικές. Ξέρω ότι συμβαίνουν κι άλλα πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Υπάρχει κάτι για το οποίο έχουν καταδικαστεί; Αν δεν έχουν καταδικαστεί για κάτι, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνουν σε κληρώσεις».