Στα δικαστήρια θα λυθούν οι διαφορές Ολυμπιακού - Τουπάν

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε χθες (13/4) ότι έχει κληθεί σε απολογία ο Αξέλ Τουπάν για το γεγονός ότι δεν πήγε να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Γάλλο να μην απαντάει καν στους «ερυθρόλευκους».

Στα δικαστήρια θα λυθούν οι διαφορές Ολυμπιακού - Τουπάν

Ότι οι σχέσεις Ολυμπιακού - Τουπάν είναι σε οριακό σημείο είναι πλέον γνωστό. Ο Γάλλος με μια αιφνιδιαστική του κίνηση έλυσε μονομερώς το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον ματς με τον ΠΑΟΚ ειδοποίησαν ότι ο φόργουορντ έχει κληθεί σε απολογία για την κίνησή του αυτή.

Ήταν τόσο ξαφνικό αυτό που συνέβη που αιφνιδιάστηκαν άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι στη χθεσινή προαναγγελία του αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στη φωτογραφία που πόσταρε η ΚΑΕ στα social media ήταν ο Τουπάν. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη και άπαντες έπεσαν από τα σύννεφα με την κίνηση του.

Απ' ότι φαίνεται το σίριαλ θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού ο Τουπάν όχι μόνο δεν πήγε να απολογηθεί για την πράξη του στη διοίκηση, αλλά ούτε καν απάντησε στο τηλέφωνο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προτίθεται να πάει το θέμα δικαστικά, με την ΚΑΕ να ευελπιστεί ότι θα δικαιωθεί, αφού πρότεινε στον Τουπάν λύση ώστε να πάρει άμεσα τα χρήματά του, όμως εκείνος αρνήθηκε.