Δεν πήγε στο ΣΕΦ ο Τουπάν - Με Κολοβέρο και Ζευγαρά ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Αξέλ Τουπάν έκανε πράξη τα λόγια του και δεν πήγε στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Με δέκα παίκτες έμεινε ο Μπλατ.

Δεν πήγε στο ΣΕΦ ο Τουπάν - Με Κολοβέρο και Ζευγαρά ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σας είχαμε γράψει πιο νωρίς ότι ο Ολυμπιακός δεν συμπληρώνει ούτε δωδεκάδα για τον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στη διάθεσή του τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Μάντζαρη, ΛεΝτέι, Μπόγρη, Αγραβάνη, Κολοβέρο και Ζευγαρά.

Ο Αξέλ Τουπάν θα πρέπει να θεωρείται οριστικά παρελθόν, όμως ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει το θέμα έτσι και θα πάει στα δικαστήρια τον Γάλλο φόργουορντ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως αντικαταστάτης του Ιωάννη Παπαπέτρου, μετά τη μετακίνηση του τελευταίου στον Παναθηναϊκό.

Το θέμα του Τουπάν έσκασε σαν... βόμβα το πρωί του Σαββάτου 13/4 και ήταν η συνέχεια της ρήξης του Ολυμπιακού με τον Μπριάντε Ουέμπερ. Ο Γάλλος φόργουορντ αντέδρασε με αυτό τον τρόπο στο γεγονός ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Για τον Ουέμπερ δεν ισχύει το ίδιο, αφού υπήρξαν πολλά παράπονα από τους «ερυθρόλευκους» για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, κάτι που του είχαν γνωστοποιήσει από την ΚΑΕ, όμως ο γκαρντ από τις ΗΠΑ έδειξε αδιαφορία και δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει σε οριακό σημείο και ο Ολυμπιακός να προχωρά στη διακοπή του συμβολαίου του.