Ποιες οι πιθανότητες να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός

Μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Πειραιά εξελίσσεται σε απόλυτη καταστροφή, αφού ο Ολυμπιακός έφτασε σε σημείο να μην συμπληρώνει ούτε καν δωδεκάδα για τον σημερινό (13/4) αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ποιες οι πιθανότητες να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός

Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Μπριάντε Γουέμπερ και οι τάσεις φυγής του Αξέλ Τουπάν ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο σίριαλ που παρακολουθούμε φέτος στους «ερυθρόλευκους».

Ο πρώτος απομακρύνθηκε από τον σύλλογο λόγω της εξωαγωνιστικής του συμπεριφοράς, ενώ ο Τουπάν ανήμερα της αναμέτρησης με τον δικέφαλο του βορρά ενημέρωσε την ΚΑΕ ότι πρόθεσή του είναι να διακόψει το συμβόλαιό του και να μην παρευρεθεί καν στο ΣΕΦ.

Τι επιπτώσεις έχουν όμως αυτές οι εξελίξεις στο ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ; Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για μια σεζόν που ουσιαστικά έχει τελειώσει για τον σύλλογο μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με τη διαμάχη της ΚΑΕ με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ το κίνητρο για το πρωτάθλημα έχει εξαφανιστεί αφού η ΕΟΚ με τη στάση της στο θέμα των διαιτητών αργά ή γρήγορα θα «αδειάσει» τον Ολυμπιακό σχετικά με το αίτημά του να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό με ξένους διαιτητές.

Η ΕΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να φέρει ξένους διαιτητές κι έτσι όταν ο Ολυμπιακός «σταυρώσει» στα πλέι οφς με τους «πράσινους» θα έρθει και επίσημα το τέλος της φετινής σεζόν. Πριν απαντήσουμε λοιπόν στο ερώτημα «θα έρθει αντικαταστάτης του Ουέμπερ στα γκαρντ;» θα πρέπει να αναρωτηθούμε «Υπάρχει λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο;».

Θεωρητικά όσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, το ρόστερ του δεν πρέπει να είναι ελλιπές. Από τα όσα διαρρέουν λοιπόν, δεν αποκλείεται ο Ντέιβιντ Μπλατ να ψάξει για έναν Αμερικάνο προκειμένου να καλύψει το κενό του Ουέμπερ, κάτι που έχει δικαίωμα να κάνει αφού δικαιούται μια ακόμα αλλαγή ξένου μέχρι τα playoffs.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ βρίσκονται σε συνεννόηση λοιπόν προκειμένου να βρουν τον παίκτη που θέλει ο Μπλατ και να αντικαταστήσουν τον Ουέμπερ.

Το θέμα είναι, θα προλάβουν ή θα τους προλάβουν οι εξελίξεις;