Γιατί έφυγε ο Τουπάν - Πως αντιδρά ο Ολυμπιακός

Σε μια σεζόν που τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο στον Ολυμπιακό η τελευταία εξέλιξη είναι το «διαζύγιο» που ζήτησε ο Αξέλ Τουπάν από την ομάδα του Πειραιά.

Γιατί έφυγε ο Τουπάν - Πως αντιδρά ο Ολυμπιακός

Ο Γάλλος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος για δύο λόγους και να ζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του, το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι είναι διετές.

Πρώτος λόγος είναι η διαχείρισή του από τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν χρησιμοποιεί τον Γάλλο όσο εκείνος θα ήθελε και θεωρεί άδικο το γεγονός ότι έχει περιορισμένα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας. Ο τουπάν ήρθε το καλοκαίρι μαζί με τον Γιάνις Τίμα προκειμένου να πλαισιώσουν τον Κώστα Παπανικολάου στη θέση «3», όμως κανείς από τους δυό τους δεν έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Ο Τίμα δόθηκε δανεικός στη Χίμκι κι έτσι ο Τουπάν έμεινε ως το δεύτερο «τριάρι» της ομάδας, όμως φαίνεται ότι και η δική του θητεία θα ολοκληρωθεί πιο σύντομα απ΄όσο πίστευαν οι δύο πλευρές, αφού ο φόργουορντ έχει στείλει ήδη αίτημα στην ΚΑΕ για τη διακοπή του συμβολαίου του, ενώ έχει ενημερώσει ότι δεν θα είναι στο ΣΕΦ σήμερα το μεσημέρι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο δεύτερος λόγος είναι οικονομικός και έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Αυτό δεν αποτελεί φυσικά... είδηση, αφού είναι γνωστό ότι φέτος υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, όμως είναι ο πρώτος ξένος παίκτης ο οποίος «ανοίγει» αυτό το ζήτημα, θέλοντας να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην ΚΑΕ και να τον αφήσει να φύγει.

Τι προτίθεται να κάνει ο Ολυμπιακός

Στην ομάδα του Πειραιά πάντως δεν προτίθενται να αφήσουν τον Αξέλ Τουπάν να φύγει έτσι. Αυτό που περιμένουν είναι να τον δουν κανονικά στο ΣΕΦ σήμερα, σε διαφορετική περίπτωση θα κινήσουν όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του αφού όπως σας προαναφέραμε ο Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο και πρέπει να τηρήσει.