Τουπάν: «Η χρονιά δεν έχει κυλήσει όπως θα θέλαμε»

Ο Αξέλ Τουπάν αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από το Περιστέρι ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση που έρχεται κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τουπάν: «Η χρονιά δεν έχει κυλήσει όπως θα θέλαμε»

Με blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Αξέλ Τουπάν υποστήριξε πως η χρονιά δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» και πως πρέπει να βρουν τι πραγματικά φταίει για την προβληματική εικόνα της ομάδας στο παρκέ.

Στη συνέχεια ο Γάλλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά το blog του Αξέλ Τουπάν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας…

Δυστυχώς ούτε απέναντι στο Περιστέρι είχαμε την απόδοση που θέλαμε και που έπρεπε να έχουμε.

Ξέραμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει πολλές και σημαντικές νίκες και θα έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι. Δεν κάναμε, όμως, τίποτα σωστά και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε.

Το έχω γράψει στο παρελθόν και θα το επαναλάβω. Η χρονιά δεν έχει κυλήσει όπως θα θέλαμε και θα περιμέναμε, αλλά θα επιβάλλεται έστω και τώρα να βρούμε τι φταίει και να παρουσιάσουμε στο παρκέ την εικόνα που πρέπει και αξίζει στον Ολυμπιακό.

Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΣΕΦ. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα οργανωμένη, με πλάνο που της αρέσει να τρέχει και να πηγαίνει τα παιχνίδια σε υψηλά σκορ. Πρέπει να αρχίσουμε από την άμυνα μας και να τους βγάλουμε έτσι εκτός ρυθμού».