Διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού στην ΚΕΔ για τους τρεις "κομμένους" διαιτητές!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, ζήτησε το λόγο από τα μέλη της ΚΕΔ γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται στις κληρώσεις οι τρεις «κομμένοι» διαιτητές.

Διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού στην ΚΕΔ για τους τρεις "κομμένους" διαιτητές!

Πρόκειται για τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου, τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να αποκλειστούν από τα παιχνίδια του, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αγωνιστεί.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για "εκβιασμό του Ολυμπιακού, στον οποίο η ΚΕΔ έχει υποκύψει" και ζήτησε να μάθει τους λόγους που δεν μπαίνουν οι συγκεκριμένοι διαιτητές στις κληρώσεις - ορισμούς.

«Αν είναι έτσι, θα πούμε ότι δεν θέλουμε και εμείς κάποιους συγκεκριμένους διαιτητές και το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί ποτέ».

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ… έπεσε Αναστόπουλος, αλλά ήταν ο Αντώνης από την Καλαμάτα κι όχι ο Παναγιώτης από την Αθήνα!

Σημειώνεται ότι οι τρεις προαναφερθέντες διαιτητές είναι αυτοί που διηύθυναν το... πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι οποίοι ανάγκασαν -με τις αποφάσεις τους- τον Ολυμπιακό να αποχωρήσει.