Αναστόπουλος: Μακριά από τον Ολυμπιακό και ας σφυρίζει μέχρι τα 60 του!

Και τι έγινε που επιστρέφει ο Παναγιώτης Αναστόπουλος; Ο Ολυμπιακός δεν απαίτησε να σταματήσει να είναι διαιτητής. Ζήτησε να μην σφυρίξει ξανά σε αγώνα της ομάδας τους. 

Αναστόπουλος: Μακριά από τον Ολυμπιακό και ας σφυρίζει μέχρι τα 60 του!

Μετά τον θόρυβο της αποχώρησης του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο (με την τριάδα Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου να έχουν δώσει... ρεσιτάλ λαθών) και την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έθεσε εαυτόν εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας.

Λίγες μέρες μετά, γνωστοποίησε την επιστροφή του στις επάλξεις, ενημερώνοντας πως είναι (και πάλι) στην διάθεση της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και που είναι όμως το πρόβλημα; Γιατί να ενοχληθούν οι Πειραιώτες; Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν απαίτησε να σταματήσει να είναι διαιτητής ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Ζήτησε τόσο εκείνος, όσο και οι Μάνος-Παναγιώτου, να μην σφυρίξουν ξανά σε παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», καθώς στο ενδεχόμενο που οριστούν/κληρωθούν και πάλι σε αγώνα της ομάδας τους, τότε οι Πειραιώτες δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ας σφυρίζει και μέχρι τα... 60 του. Το θέμα, είναι, να μην εμφανιστεί ξανά σε αγώνα μπάσκετ της ομάδας του Ολυμπιακού. Τόσο απλά...