Basket League: Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Κόντρα στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη οι Πειραιώτες, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Basket League: Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Η Τετάρτη (10/4) επιφυλάσσει πλούσια μπασκετική δράση με την διεξαγωγή της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι (10/4, 18:00) σε εκτός έδρας αναμέτρηση, με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά το εξ αναβολής ματς στη Ρόδο με τον Κολοσσό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει τον Γιάνις Στρέλνιεκς, όπως φυσικά και τον Βασίλη Σπανούλη. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι πολύ δυνατή στην έδρα της έχοντας 10 νίκες στα 11 συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ προέρχεται από ήττα κόντρα στον Πανιώνιο (77-75).

Στις 19:30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ματσιούλις, Θίοντορ και Τσαλμπούρη. Αμφίβολος για τους «πράσινους» ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο έχει επιστρέψει ο Ματ Λοτζέσκι.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Κύμη φιλοξενεί τον Ήφαιστο Λήμνου και «καίγεται» για τη νίκη, αφού έχουν στενέψει τα περιθώρια όσον αφορά στην παραμονή της. «Τελικός» παραμονής για Ρέθυμνο και Κολοσσό στις 15:30. Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο τον οποίο υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη (15:45). Ο Άρης φιλοξενείται από τον Χολαργό και θα επιδιώξει την 8η νίκη του στα πρωτάθλημα για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή του στην κατηγορία (15:45). Τέλος, ο Προμηθέας με στόχο τη νίκη υποδέχεται το Λαύριο για να παραμείνει ζωντανός στο στόχο της τετράδας.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Basket League:

Τετάρτη 10/4
15:00 Κύμη - Ήφαιστος Λήμνου
15:30 Ρέθυμνο - Κολοσσός Ρόδου
15:45 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
15:45 Προμηθέας - Λαύριο
15:45 Χολαργός - Άρης
18:00 Περιστέρι - Ολυμπιακός
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός