Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αποστολή του την Τετάρτη (18:00) στο Περιστέρι. Εκτός παραμένει ο Γιάνις Στρέλνιεκς. 

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το Περιστέρι

Ύστερα από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και την αναβολή του αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη (11/4) το απόγευμα (18:00, ΕΡΤ) θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ένα γήπεδο στο οποίο η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως αριθμεί 10 νίκες στα 11 παιχνίδια της όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» της, έχοντας επικρατήσει πρόσφατα και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το Περιστέρι προέρχεται από ήττα από τον Πανιώνιο (77-75), αλλά στο γήπεδο του είναι μαθημένο να κοιτάζει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο ματς του πρώτου γύρου, τον περασμένο Δεκέμβρη. Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ με 92-69 (Τουπάν 17, Σπανούλης 14π, 7ασ – Μπέντιλ 18π, 10ρ, Σκορδίλης 13) και έφτασε τις 34 νίκες στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, έναντι 10 του αντιπάλου του.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ αντιμετωπίζει θλάση δεύτερου βαθμού από τον Φεβρουάριο και δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Δεν προπονείται μαζί με την ομάδα και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.