Ούτε σήμερα απόφαση για το ντέρμπι- Τι υποστήριξε ο Ολυμπιακός στην Αστυνομία

Στη σύσκεψη της αστυνομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/03) δεν πάρθηκε απόφαση για το ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ούτε σήμερα απόφαση για το ντέρμπι- Τι υποστήριξε ο Ολυμπιακός στην Αστυνομία

Για την Παρασκευή (15/03) πάει η απόφαση για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο μπάσκετ αφού στη σημερινή (13/3) σύσκεψη της Αστυνομίας, δεν πάρθηκε καμιά απόφαση.

Η Αστυνομία, η οποία έχει ζητήσει την αναβολή ενός από τα δυο ντέρμπι αιωνίων, το ποδοσφαιρικό στο ΟΑΚΑ και το μπασκετικό στο ΣΕΦ, που είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή (17/3,) επειδή αδυνατεί να περιφρουρήσει την τάξη, ουσιαστικά «ένιψε τας χείρας της».

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι περιμένει την κλήρωση ή τον ορισμό των διαιτητών αφού περίπτωση που οι διαιτητές δεν είναι ξένοι, όπως έχει ζητήσει, τότε δεν θα ανοίξουν οι πόρτες του ΣΕΦ.

Στο σημείο αυτό οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ τόνισαν πως το φαληρικό στάδιο πρέπει να ανοίξει. Ο ΕΣΑΚΕ φέρεται να είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο αναβολής.

Υπενθυμίζουμε ότι το μπασκετικό ντέρμπι είχε οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00) και το ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στις 19.00.