Την Πέμπτη η κλήρωση της ΚΕΔ: Τα βλέμματα στο ντέρμπι

Την Πέμπτη (14/3) η κλήρωση/ορισμός των διαιτητών για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. 

Την Πέμπτη η κλήρωση της ΚΕΔ: Τα βλέμματα στο ντέρμπι

Το ντέρμπι στο πρωτάθλημα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ πλησιάζει. Θα οριστούν ξένοι διαιτητές ή Έλληνες; Ένα είναι το σίγουρο, σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους": Στο ενδεχόμενο που δεν τοποθετηθούν αλλοδαποί ρέφερι, τότε οι Πειραιώτες δεν θα κατέβουν να παίξουν κόντρα στους "πράσινους", με το ματς να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, όλα δείχνουν πως δεν θα τοποθετηθούν ξένοι διαιτητές. Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σχολίασε πως δεν γίνεται να οριστούν αλλοδαποί ρέφερι (κάτι που δεν ισχύει, καθώς δεν το απαγορεύει κανένας κανονισμός), εκφράζοντας την αντίθεση του σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ ακόμη και ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε επίσης αρνητικός σε αυτό το σενάριο.

Όλα τα μάτια, λοιπόν, είναι στραμμένα στην επόμενη κλήρωση της ΚΕΔ για τους διαιτητές της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς εκεί θα γνωστοποιηθεί το ποιοι θα είναι οι διαιτητές στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Θα βάλουν ξένους ή Έλληνες. Περισσότερα στη πράξη...

Η κλήρωση δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη (14/3), καθώς απουσιάζει ο Κώστας Κορομηλάς, ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ, μαζί με τους Κυριάκο Ταβουλαρέα και τον (πρόεδρο) Στέλιο Συμεωνίδη. Μία ΚΕΔ, βέβαια, που δεν λειτουργεί σωστά, όπως και θα έπρεπε, σαν 5μελής. Και αυτό καθώς εδώ και ένα χρόνο έχει παραιτηθεί ο Κώστας Μουζάκης, ενώ δεν συμμετέχει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει εκφράσει τις αντιθέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη.

Πάντως, μέχρι στιγμής, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει εκδώσει εισιτήρια για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό...