Ζομπανάκης-Ρέθυμνο: «Συζητάμε ανοιχτά για διεφθαρμένους διαιτητές»

Ο πρόεδρος του Ρεθύμνου μίλησε για διεφθαρμένους διαιτητές, τόνισε πως στον χώρο υπάρχει αναξιοπιστία, ενώ αποκάλυψε πως και εκείνος σκέφτηκε να πράξει όπως ο Ολυμπιακός. 

Ζομπανάκης-Ρέθυμνο: «Συζητάμε ανοιχτά για διεφθαρμένους διαιτητές»

Ακόμη μία ομάδα εξέφρασε την δυσαρέστηση της για το επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης, έκανε λόγο για διεφθαρμένους ρέφερι.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε: «Τα δύο τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει έντονα προβλήματα στην ελληνική διαιτησία. Για την κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού δεν παίρνω θέση. Υπάρχει αναξιοπιστία. Πρέπει να βρεθεί θεσμική λύση.

«Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πράξω ανάλογα με τον Ολυμπιακό, δηλαδή να πάρω μια ομάδα και να φύγω αλλά δεν το έκανα. Μου αρέσει ο σύλλογος μου, αλλά πλέον δε μου αρέσει το μπάσκετ. Πρέπει να αλλάξει κάτι στην ελληνική διαιτησία. Τα παράπονα είναι έντονα, οι διαιτητές δεν είναι καθόλου καλοί.

Είμαστε μία ανάσα από το να παρέμβει η δικαιοσύνη στη διαιτησία. Φτάσαμε πλέον να συζητάμε ανοικτά με για διεφθαρμένους διαιτητές. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας