Μπλατ: «Σπουδαία δουλειά από Γουέμπερ»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συνεχάρη τον Μπριάντε Γουέμπερ στην νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη για την 17η αγωνιστική της Basket League. 

Μπλατ: «Σπουδαία δουλειά από Γουέμπερ»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη στο ΣΕΦ με 76-67 και επέστρεψε στις νίκες.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην καλή απόδοση των Γουέμπερ και Αγραβάνη ο οποίος θα βελτιώνεται συνεχώς σύμφωνα με το λεγόμενα του Αμερικανού.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις απουσίες των Τίμα, Σπανούλη και Στρέλνιεκς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι εύκολο για τις ομάδες της EuroLeague να παίζουν μέσα σε λίγες ημέρες δύσκολα παιχνίδια στην EuroLeague και αγώνες πρωταθλήματος. Είχαμε καλή προσέγγιση και είχαμε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης έχει βελτιωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες και πιστεύω πως είναι μία ομάδα για τα playoffs. Αν εξαιρέσουμε τα λάθη μας ήταν μια καλή ευκαιρία να να γυρίσουμε στις νίκες και να ετοιμαστούμε για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (8/3) με την Μπουντούτσνοστ».

Στην συνέχεια υποστήριξε:

«Ο Σπανούλης είχε ένα πρόβλημα, όχι σημαντικό, με το πόδι του και για αυτό αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε και αν παίξει λίγο. Ο Τίμα δυστυχώς είχε ένα προσωπικό πρόβλημα, αλλά θα γυρίσει. Ήταν πολύ ωραίο που είδα τον Αγραβάνη να παίζει καλά. Σχεδόν έκανε τριπλ νταμπλ. Αυτό ήταν πολύ καλό. Όπως σας έχω πει σε κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται. Παίξαμε χωρίς τον Σπανούλη, τον Τίμα και τον Στρέλνιεκς και ήταν καλό που είχαμε τον Γουέμπερ. Έκανε σπουδαία δουλειά».