#Mexritelous αλλά να κάνουμε και την αρχή...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον Άρη στην επιστροφή του στο ΣΕΦ σε αγώνα εγχώριων διοργανώσεων και θέλει τον κόσμο του δίπλα στην ομάδα.

#Mexritelous αλλά να κάνουμε και την αρχή...

Καλές είναι οι επαναστάσεις, καλή η αντίδραση των οπαδών και η στήριξη στην ομάδα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όμως το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι να δει και την έμπρακτη στήριξη του κόσμου στις δύσκολες «μάχες» που δίνει σε όλα τα μέτωπα.

Η Θύρα 7 έκανε την αρχή μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όταν παρέμεινε στο ΣΕΦ τραγουδώντας για την αγαπημένη της ομάδας. Και μάλιστα το έκανε σε έναν αγώνα που ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί κατά κράτος στο δεύτερο ημίχρονο από τον αντίπαλό του, δείχνοντας ότι τα μέλη της είναι «Ολυμπιακός στις νίκες, Θρύλος στις ήττες».

Αυτό άλλωστε είναι και το πραγματικό νόημα της αγάπης. Να στηρίζεις στα δύσκολα αυτό που αγαπάς και να προσπαθείς να προσφέρεις όποια βοήθεια μπορείς προκειμένου να σηκωθεί όταν έχει πέσει κάτω.

Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε στις 18.30 θα υποδεχθούν τον Άρη σε έναν αγώνα που πρέπει να εξελιχθεί σε γιορτή. Σε ένας ματς που οι οπαδοί του πρέπει να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Ο Ολυμπιακός στη μάχη που δίνει δεν είναι μόνος, έχει δίπλα του τον κόσμο του». Ένα μήνυμα σημαντικό για όσους «πολεμούν λυσσαλέα» την ομάδα του Πειραιά και όπως φαίνεται από τις εξελίξεις δεν είναι λίγοι.

Για αυτό, το hastag #mexritelous είναι ωραίο σαν σύνθημα, αλλά είναι ο καιρός να γίνει και η αρχή. Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας για τις ελληνικές διοργανώσεις μετά την αποχώρηση της στο ΟΑΚΑ...