Μπάχαλο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Γκος, ο Χάτσερ, η άρνηση να επιστρέψουν και ο Σαββίδης σε ρόλο διαμεσολαβητή!

«Φουρτούνες» στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφού μετά τη διακοπή πρωταθλήματος και τις ολιγοήμερες μέρες ξεκούρασης που έδωσε το τεχνικό τιμ στους παίκτες, οι Φιλ Γκος και Γουίλιαμ Χάτσερ δεν επέστρεψαν στη χώρα μας.

Μπάχαλο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Γκος, ο Χάτσερ, η άρνηση να επιστρέψουν και ο Σαββίδης σε ρόλο διαμεσολαβητή!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει χρήματα στους δύο καλαθοσφαιριστές και αυτοί αποφάσισαν να μην μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής από τις ΗΠΑ όπου βρίσκονται, προκειμένου να πιέσουν τη διοίκηση και να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι «θορύβησε» τη διοίκηση της ΚΑΕ η οποία έκανε αγώνα προκειμένου να βρει λύση και να πείσει τους δύο Αμερικάνους να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθούν ξανά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του σημαντικά παιχνίδια με Χολαργό και ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα και τη διοργάνωση της FIBA Champions League.

Μάλλον για αυτό υπήρξε και συνάντηση του Πρέλεβιτς με τον Γιώργο Σαββίδη, την οποία αποκάλυψε ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μεταμεσονύχτιο μήνυμά του στο Instagram.

Το τι συζητήθηκε δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια Σαββίδη ίσως και να δώσει χείρα βοηθείας στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ...