Ξέφυγε ο Σαββίδης: Οι σπόντες του για την ΚΑΕ Ολυμπιακός και το απαράδεκτο μήνυμά του

Ο Γιώργος Σαββίδης χρησιμοποίησε γλώσσα που δεν τη συναντάς εύκολα σε παράγοντα ομάδας σε ανάρτησή του. Διαβάστε τι έγραψε για το ραντεβού του με τον Πρέλεβιτς και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ξέφυγε ο Σαββίδης: Οι σπόντες του για την ΚΑΕ Ολυμπιακός και το απαράδεκτο μήνυμά του

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη συνηθίζει να στέλνει μηνύματα προς κάτα κατεύθυνση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όμως αυτή τη φορά ξέφυγε κανονικά, αφού σε ανάρτησή του έγραψε «πατώνετε ρε;», φράση που δε συναντάμε συχνά από παράγοντα ομάδας ή το συγγενικό του περιβάλλον!

Ο ίδιος μάλιστα άφησε αιχμές για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας: «Και κάτι τελευταίο... Το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε όσον αφορά το μπάσκετ είναι αν θα βγείτε στο δεύτερο ημίχρονο και αν υπάρχουν λεφτά για τη ΔΕΗ... Λες να είναι απλήρωτοι και οι παίκτες; Μπα, δεν νομίζω... Οι κακές οι γλώσσες! Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά από το Μακεδονία Παλλάς».

Στη φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμα βρισκόταν με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς και αυτό πλέον που απομένει να δούμε είναι αν πρόκειται για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΚΑΕ.