Το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού μετά το -6

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την ανατροπή της απόφασης του -6 με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Ούτε βήμα δεν κάνουν πίσω οι «ερυθρόλευκοι» αν δεν ικανοποιηθούν τα «θέλω» τους. 

Το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού μετά το -6

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ολυμπιακό με -6 βαθμούς και πλέον ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι Πειραιώτες πέφτουν στην έκτη θέση της κατάταξης, με 25 βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι», βέβαια, δεν θα μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την ανατροπή της απόφασης του -6 με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών) ώστε να δικαιωθεί. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως τόνισαν και στην απολογία τους, θέλουν να κριθούν σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΚ (άλλωστε εκεί ανήκει το Κύπελλο και η ποινή πάει στο -1) και όχι με βάση εκείνο του ΕΣΑΚΕ, με το οποίο και βγήκε η «βαριά» τιμωρία τους.

Πέρα από αυτό, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν απτόητοι και δεν παρεκκλίνουν από την πορεία τους. Αν τα «θέλω» τους δεν γίνουν πράξη, θα το πάνε μέχρι τέλους. Οι Πειραιώτες ήταν ξεκάθαροι. Στο ερχόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στις 18 Μαρτίου, δεν πρόκειται να κατέβουν αν δεν προγραμματιστεί η αναμέτρηση με ξένους διαιτητές.

Δεύτερον, δεν θέλουν να οριστεί ή κληρωθεί ξανά σε αγώνα τους κανένας ρέφερι από τους τρεις (Αναστόπουλος, Παναγιώτου, Μάνος) που έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ, με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, βέβαια, να έχει θέσει εαυτόν εκτός δράσης από το πρωτάθλημα, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.