Τίμα: «Έχουμε τραυματίες, αλλά και παίκτες στον πάγκο»

Ο Γιάνις Τίμα στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ, επισημαίνοντας πως παρά τους τραυματισμούς, υπάρχουν ετοιμοπόλεμοι παίκτες στον πάγκο. 

Τίμα: «Έχουμε τραυματίες, αλλά και παίκτες στον πάγκο»

Ο Γιάνις Τίμα δήλωσε τα εξής στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Είναι δύσκολο να περιγράψεις τί έγινε με την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα δεν παίξαμε το παιχνίδι μας, ειδικά εντός έδρας. Χρειάζεται να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε εις διπλούν μετά από αυτή την ήττα.”

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο, οι Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης αποχώρησαν τραυματίες, κάτι που σημαίνει πως χρειάστηκε να βγουν μπροστά οι υπόλοιπο παίκτες: “Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και αν υπάρχουν τραυματίες ή κάποιοι παίκτες που δεν τους βγει το παιχνίδι, τότε υπάρχουν 7 παίκτες στον πάγκο που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βοηθήσουν και να προσφέρουν. Σήμερα προσαρμοστήκαμε, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ευγνώμων στους φίλους μας που βρέθηκαν στις εξέδρες. Καταπληκτική ατμόσφαιρα.”

Πλέον, ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει μπροστά: “Ο στόχος μας είναι ένας. Να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Τώρα κοιτάζουμε τη Μακάμπι και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.”