Έκοψαν την πίτα τους οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού (pics, vid)

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. 

Έκοψαν την πίτα τους οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού (pics, vid)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Ακαδημίες του μπασκετικού τμήματος του Ολυμπιακού έκοψαν την πίτα τους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Πειραϊκό και Ελληνικό μπάσκετ ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, κ. Βαγγέλης Λυμπεράτος και ο προπονητής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑΝΑ και παλαίμαχος αθλητής του Ολυμπιακού, κ.Θανάσης Ράμμος.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ομιλία-παρουσίαση σε γονείς και παιδιά από τον ΔΕΠ Αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης, Δημήτρη Γαργαλιάνο, με θέμα: «τα οφέλη του αθλητισμού» και ανακοινώθηκε η συνεργασία των Ακαδημιών μας με την διατροφολόγο Κλεοπάτρα Κετσελίδη.

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης είπε: «Μας τιμά πολύ η παρουσία σας, γιατί θεωρούμε πως είμαστε μια οικογένεια και όσο περνά ο καιρός αυτή η οικογένεια μεγαλώνει περισσότερο. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Παιδικού, Νίκος Μπάρλος, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για την κοπή της πίτας και χαίρομαι πολύ για την εικόνα που βλέπω και αφορά στην μαζική συμμετοχή αθλητών και των γονέων τους. Εύχομαι υγεία σε όλους και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τα δικά σας και των παιδιών σας».