Ολυμπιακός: Παίρνει το... όπλο του ο Ντόρσεϊ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ετοιμάζεται να παίξει τη Δευτέρα
Το κενό του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Οι πόντοι του διεθνούς γκαρντ λείπουν στους «ερυθρόλευκους» και αρκεί μια ματιά στην επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας στους δύο πρώτους τελικούς.
Ειδικά στο Game 2, όπου οι Πειραιώτες πέτυχαν μόλις 58 πόντους. Τόσο χαμηλή επίδοση είχαν να επιδείξουν σχεδόν τρία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» (πάλι σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον Οκτώβριο του 2023).
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο χρειάζεται τώρα ο Ντόρσεϊ. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει πέσει πάνω του, προκειμένου να μπορέσει να παίξει το βράδυ της Δευτέρας. Και υπάρχει η αίσθηση ότι θα είναι παρών.
Ο Τάιλερ ήταν …σκασμένος που δεν μπόρεσε να παίξει στα δύο πρώτα ματς και ετοιμάζεται να πάρει το …όπλο του για το 2-1 επί του ΠΑΟ!