Τον γύρο του κόσμου η είδηση της συμφωνίας του Άρη με τον Σπανούλη
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση της συμφωνίας του Άρη με τον Βασίλη Σπανούλη.
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επίσημα προπονητής του Άρη ο Βασίλης Σπανούλης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχωράει σε μία πολύ ηχηρή κίνηση για τον πάγκο της, ενισχύεται σημαντικά και ετοιμάζεται να εκτοξεύσει και το μπάτζετ της ενόψει της νέας σεζόν.
Η είδηση πως ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον πρώην προπονητή της Μονακό έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Πέρσι οδήγησε τους Μονεγάσκους στον τελικό της Euroleague αποκλείοντας στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό και παίρνει την απόφαση να αναλάβει τις τύχες των «κίτρινων».
Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναπαράγουν την είδηση της συμφωνίας του Άρη με τον Σπανούλη. Μιλούν για μία κίνηση που δείχνει πολλά για το μέλλον και στέκονται φυσικά στη δυναμική που αποκτά πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα.
Όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες κάνουν αναφορά στο θέμα του Σπανούλη τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς θέλουν με αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσουν το δίπολο του ελληνικού μπάσκετ και να «σπάσουν» την κυριαρχία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.