Καστρίτης: «Δεν θα βαφτίσουμε κανέναν ηγέτη»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη επί του Λαυρίου, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ηγέτης, αλλά όποιος είναι σε καλή μέρα θα παίρνει και τις προσπάθειες. 

Καστρίτης: «Δεν θα βαφτίσουμε κανέναν ηγέτη»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε τα εξής: «Είχαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως ως προς το πνευματικό κομμάτι. Πρώτον γιατί προερχόμασταν από δύο διαδοχικές νίκες και υπήρχε ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστούμε και δεύτερον γιατί ο Άρης είχε κερδίσει το Λαύριο στον πρώτο γύρο και ενδεχομένως κάποιοι θα πίστευαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίζαμε και σήμερα, δίχως να λάβουν υπ’ όψιν τις ποιοτικές προσθήκες που έκανε.

Ευτυχώς τίποτα δεν συνέβη. Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, ίσως να είχαμε ένα πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ του Λαυρίου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έχω λόγια για τους παίκτες και αυτό που παρουσίασαν στο δεύτερο μέρος, ειδικά επειδή το έκαναν με αυξανόμενη ένταση.

Έκαναν κατάθεση ψυχής, θυσίασαν το κορμί τους και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Είχαμε τραυματίες και απόντες, αλλά όσο είμαστε ταπεινοί και δουλεύουμε κάθε μέρα όπως μέχρι τώρα, θα έχουμε καλή συνέχεια.

Την ομάδα προσπαθώ να την αντιμετωπίσω σαν σύνολο. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να παίζουμε άμυνα, δεν θα βαφτίσουμε κάποιον ηγέτη, όποιος είναι σε καλή μέρα, σε σωστή θέση, θα παίρνει προσπάθειες. Είναι ευχής εργον για κάθε ομάδα, ειδικά για τον Άρη, να έχει Έλληνες που μπορούν να τραβήξουν την ομάδα, όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και σε θέματα νοοτροπίας. Έχουμε ένα πολύ ωραίο γκρουπ παικτών και χαιρόμαστε να δουλεύουμε μαζί του».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος και σήμερα ήταν… Τι να πω; Καθηλωτικός, εκπληκτικός. Τα παιδιά μας παίρνουν τεράστια ώθηση από τον κόσμο, για να βγάλουν όλη αυτή την ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι. Επειδή έχω ακούσει πολλές συζητήσεις μεταξύ τους, θέλουν να παίζουν καλά, να κερδίζουν και να επιστρέφουν αυτή τη χαρά στον κόσμο».

Σερέλης: «Λυγίσαμε στο τέλος»

Ο προπονητής του Άρη, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε: «Ήρθαμε να πιέσουμε τον Άρη και να είμαστε ανταγωνιστικοι και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε δείξει ότι έχουμε βελτιωθεί. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κι ενώ φτάσαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι, στο τέλος λυγίσαμε. Χάσαμε στο τέλος και δικαίως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.Αν είμαστε έτσι και παίζουμε όπως παίζουμε τελευταία νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Για το όριο νικών για την παραμονή: «Συνήθως είναι στις 8 μπορεί και 7, καλύτερα να είμαστε στις 9».